Nachtzichtbril voor in het donkerIemand die in het verkeer vaak zit heeft een nachtzichtbril nodig.

U kent ze vermoedelijk wel. Die brillen met gele glazen. Ook wel nachtzichtbril of nachtbril genoemd. Indien je veel met de wagen moet rijden dan ken je beslist de problematiek die je in de avond hebt met tegenliggers. Vooral bij neerslag is het vervelend om voortdurend maar te moeten turen of je nog wel goed rijdt. Met een nachtzichtbril heb je dat probleem al pijlsnel opgelost. Zelfs bij hele slechte weersomstandigheden Ik zei het al, de nachtzichtbril heeft gele glazen waardoor schitteringen op de weg van lantaarnpalen en dergelijk worden geneutraliseerd. Dit houdt in dat je zicht een stuk beter word en daardoor ook veiliger. Ook bij de anwb wordt de nachtbril aanbevolen. Het is dus begrijpelijk om een nachtzichtbril in je wagen te hebben. Bij www.nachtbril.com vind je diverse soorten.

In de nacht autorijden zonder nachtbril

U kent het wel, je rijdt in de regen op een donkere straat, er komen tegenliggers aan met felle lichenlichten. Onverwacht moet je je ogen dicht knijpen. Op intuitie tracht binnen de lijnen blijven rijden, denk je. Ging maar net goed!

Levensgevaarlijk indien je er over nadenkt en hoe vaak komen dergelijke gevaarlijke omstandigheden niet voor dat je dikwijls wordt verblind door tegenliggers?
Je reactievermogen word daardoor enorm op de proef gesteld met alle gevaar voor je eigen zekerheid in ons dagelijkse verkeer. En je reactievermogen wordt daardoor ook veel minder.

De nachtzichtbril tijdens het autorijden

De Nachtbril, ook wel nachtzichtbril genoemd of bril met gele glazen, is perfect voor als je met de auto in het donkerin de avond|savonds} op de weg moet rijden en veel last kan hebben van {tegemoet komend verkeer met hinderlijke tegenliggers met felle tegenliggers.

Maar ook bij slecht weer, zoals nevel en hagel is de nachtzichtbril ideaal te gebruiken voor beter zicht.

Als u van watersport houd dan zijn deze nachtbrillen met gele lenzen voortreffelijk te gebruiken door de schitteringen op het water.

Wat is een nachtzichtbril met gele lenzen?

Dit zijn geen normale brillen met glazen! De geavanceerde gele glazen neutraliseren schitteringen, verhogen contrast en verscherpen daarbij beter de zicht op de weg.

Deze speciale gele glazen in de nachtzichtbril geven rust aan de ogen en hier zorgen voor beter zicht bij de problemen die je krijgt met koplampen van tegenliggers doch denk ook aan irritante verlichting op de weg of straat en lichtreclames. Wist u dat de nachtzichtbril zelfs voor vissers een oplossing is voor de schitteringen op het water?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *